top of page

Willemijn beekman

creative commercial photographer

Hoi! Dit ben ik, Willemijn. 

Mijn grote liefdes in het leven zijn fotografie, hotels, restaurants, architectuur, interieur en Amsterdam (stiekem ook wijn en cappuccino’s).

 

Ik ben verliefd op Amsterdam omdat deze plek leeft! De vele prikkels, diversiteit in culturen, prachtige gebouwen, de hoeveelheid kunst en creativiteit. 

 

Mijn liefde voor fotografie is 12 jaar geleden ontstaan tijdens een safari in Zuid-Afrika. ​Alle indrukken die ik opdeed zagen eruit als kunst. Zebra's, giraffen, neushoorns… Die beelden wilde ik meenemen naar huis! 

Mooie beelden achtervolgen mij eigenlijk al mijn hele leven. Tijdens mijn opleiding tot filmactrice kon ik weg kwijlen bij decors van films als The Great Gatsby.. Toen ik na mijn opleiding ging werken bij het Michelin restaurant The Duchess ging er een nieuwe, magische wereld voor mij open. Ondanks dat ik al enige tijd niet meer werkzaam ben in de horeca vind ik het nog steeds heerlijk om mij in restaurants en hotels te begeven. Dit zijn dan ook mijn favoriete shoot locaties!

 

In mijn fotografie ben ik niet op zoek naar het perfecte plaatje. Ik houd van rauwe randjes en foto's die een verhaal vertellen. Foto's maken die ik zelf aan mijn muur zou willen hangen, dat is waar ik altijd naar opzoek ben. Filmdecors, oude auto's, glitters, veren, rock 'n roll, more is more and I LOVE IT! 

 

You are Power, you are Edgy, we’ll have Fun!

x W.

bottom of page